Slett kontoen direkte i appen
Den enkleste måten er å slette kontoen fra KjørNesodden-appen.
Steg 1
Logg inn i KjørNesodden-appen.
Steg 2
Åpne Profil og velg «Slett konto».
Steg 3
Bekreft slettingen med passordet ditt og velg «Slett permanent».
Du kan når som helst be om å få KjørNesodden-kontoen din og tilknyttede personopplysninger slettet.
Den enkleste måten er å slette kontoen fra KjørNesodden-appen.
Logg inn i KjørNesodden-appen.
Åpne Profil og velg «Slett konto».
Bekreft slettingen med passordet ditt og velg «Slett permanent».
Når kundekontoen slettes, slettes kontoen og personopplysninger som er lagret i Firebase for kontoen.
Navn
E-postadresse
Telefonnummer
Leveringsadresse
Tilknyttede bestillingsdata i Firebase slettes sammen med kontoen.
Opplysninger som brukes for å gjennomføre en aktiv levering, som navn, telefonnummer, adresse og bestillingsinformasjon, brukes kun for å behandle leveringen.
Slike bestillingsmeldinger slettes etter at bestillingen er levert.
Når kontoen er slettet, kan den ikke gjenopprettes. Hvis du ønsker å bruke KjørNesodden igjen senere, må du opprette en ny konto.